maanantai 22. syyskuuta 2014

Oppisopimusopiskelijamme Mira esittäytyy...


Moi kaikille!

Olen Mira Koskinen, 23 -vuotias lahtelainen ja aloitin täällä Zenanassa elokuussa liikuntaneuvojan oppisopimuskoulutuksen.

Valmistuin 2010 nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi, mutta olen tehnyt tässä välissä muita töitä, samalla miettien mitä haluan tehdä tulevaisuudessa. Ihmisten kanssa työskentely ja ohjaaminen on kiinnostanut aina, sekä liikunnasta ja hyvinvoinnista on tullut tärkeä osa elämääni, joten mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen Zenanassa tuntui heti omalta jutulta. Eikä mieli ole muuttunut kuukauden töissä olon jälkeen, vaan fiilis on vahvistunut koko ajan.
Oppisopimuskoulutus opiskelumuotona vaikuttaa myös oikealta ratkaisulta. Koulutus kestää noin kaksi ja puoli vuotta ja käyn neljä päivää kuukaudessa Liikuntakeskus Pajulahdessa lähijaksoilla ja lopun ajasta opin työpaikalla työtä tekemällä. Ensimmäinen lähijakso oli viime viikolla ja tykkäsin kovasti, se oli sopiva yhdistelmä teoriaa ja toiminnallista harjoittelua. Olen aina ollut enemmän tekemällä oppija, joten tällainen opiskelumuoto sopii minulle hyvin.

Zenanassa aloin käymään vajaa kolme vuotta sitten ja ihastuin heti paikkaan. Mari, Mia ja muut ohjaajat olivat ystävällisiä ja tsemppaavia, olo oli tervetullut ja tunneilla pääsi hyvin mukaan. Oma kunto parani ja samalla motivaatio treenaamiseen kasvoi koko ajan. Ryhmäliikuntatunneilla (varsinkin rvp, steppi ja pumppi on ihan lemppareita) ja kuntosalilla olen käynyt aktiivisesti, lisäksi harrastuksiini on kuulunut kuntonyrkkeily, sekä crossfit -tyylinen treeni. Rakastan treenata täysiä, kokeilla uusia juttuja ja sitä itsensä ylittämisen fiilistä.

Ohjaamisen kokemukseni ovat lähinnä koulu aikojen harjoitteluissa, sekä ohjaajana lasten ja nuorten leireillä ja kerhossa. En siis ole koskaan aiemmin ohjannut ryhmäliikuntaa, mutta luotan siihen, että kokemuksen kautta oppii parhaiten ja toki sain myös ihan mahtavat opettajat ja ympäristön opetteluun. Palautetta tunneista ja ohjaamisestani otan vastaan mielelläni. Tällä hetkellä ohjaan pumppia, spinningiä, kiertoharjoittelua, 13-16v. tyttöjen ryhmää, venyttelyä ja crosstreeniä, sekä teen saliohjauksia ja -ohjelmia Mian ja Marin valvonnassa.

Nähdään salilla :) 


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti